2012. június 25., hétfő

Plejádok Fény-küldöttei 1: A fénykép.


Rengeteg, tudományosnak tűnő írás születik mostanság a "Plejádok fény küldötteiről". Konkrét iparág épült már erre az alaptalan elméletre. A könnyen megvezethető, csodákra éhes olvasó pedig válogatás nélkül elhisz mindent, amit magukat médiumként beállító ködös elméjű emberek papírra vetnek.Szépen lassan várni kezdi a kapcsolatfelvételt egy nem létező fajjal, tanfolyamokon vesz részt, hogy a kapcsolatfelvétel zökkenőmentes legyen, sőt még az űrhajóra is jelentkezik, hogy álmában elvigyék és szolgálhassa a "nemes ügyet".  Ébresztő, ez már túlmegy a józan ész határain! Szerencsére vannak azonban olyanok, akik nem hisznek el mindent amit a média ezoterikus címkével eléjük tol, legyen az akármilyen csillogó papírba csomagolva. Ezért kérjük, aki továbbra is szeretne hinni ebben az elméletben, az ne olvassa tovább ezt a cikket. Ebben a bejegyzésben az elmélet kiagyalóinak egyik legmegdöbbentőbbnek tűnő "bizonyítékáról" rántjuk le a leplet. Az "ERRA" bolygóról származó "ASKET" fényképéről. 

Nézzük először a legendát.

Bill Meier publikált egy fotót, aki saját állítása szerint kapcsolatba lépett földönkívüliekkel.
Ez a fotó jelent meg az 1983-ban kiadott "UFO...Kapcsolat a Plejádiaiakkal II. Rész" című könyvében:


Ezt írja:
"Ez a fénykép ASKET-et, a kozmonautát ábrázolja, aki a DAL rendszerből származik. Ő vette fel Meier-rel a kapcsolatot Indiában 1964-ben, és segített neki felkészülni, a 11 évvel későbbi Plejádokbéliekkel történő kapcsolatfelvételre."

Később, egy 1991-ben publikált "...és mégis repülnek!" című könyvben jelent meg a következő, már jobb minőségű kép:


Ebben a könyvben jelent meg a következő kép is, mely állítólag ASKET-et és NERA-t ábrázolja:


Akkor most rántsuk le a leplet a félrevezetésről!

A képeken "ASKET"-ként azonosított hölgy Michelle DellaFave a Golddiggers és a Dingaling Sisters énekese. Ez a hölgy részt vett az ameriaki Dean Martin Variety Show műsoraiban 1969 és 1973 között. Ma így néz ki:


Michelle a mai napig résztvesz fellépéseken, aktív énekesnő. Először 2007-ben értesült arról hogy a róla, mint földönkívüliről készült kép, bejárta a világot.
A történtekre a következőképpen reagál:

"A kép Susie-ról és rólam a Dean Martin showban készült, ha jól emlékszem 1971 körül. Ekkoriban hordtam a frizurámat így, a két kis fürttel az arcomnál. Meglep, hogy micsoda történet kerekedett a kép körül. Nem akarok bárkinek gondot okozni, én egyszerűen csak az igazságot szeretném elmondani. Ez a kép akkor készült mikor Martinnál a Golddiggers-el a "welcome to my World" című számot énekeltük."

Igazát bizonyítandó, Michelle elküldte az eredeti képet:


Látható hogy a hölgyek ruha- és hajviselete megegyezik Meier "AKET-et" és "NERA-t" ábrázoló képek szereplőinek viseletével. Michelle arckifejezése pedig összetéveszthetetlen...

Egy szó mint száz, a bizonyíték erejű fotó nem más, mint egy korai showműsor fellépőiről készült kép. Mit bizonyít mégis a fotó? Hogy az olvasó nagyon könnyen megvezethető és manipulálható. Elég hozzá egy fénykép és egy kellően ködös történet. Ha mást nem is, egy dolgot azért jegyezzünk meg: Mindig gyanús, ha egy messziről jött idegen pontosan azt mondja, amit hallani szeretnénk, vagy amire igazán vágyunk. Már ez sem titok...

5 megjegyzés:

  1. Ezeknek a Plejádos dolgoknak, valóban van szenzációhajhász része is, mint oly sok mindennek. A fenti cikk a bizonyíték rá. Azért mélyen van benne igazság is, csak a sorok között.
    Megtapasztalni, meg láttam olyan embert, aki látott egy embert, aki hallott róla, az nem ugyanaz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég idiótának kell lenni ahhoz hogy valaki azt higgye hogy egyedül vagyunk az egész világegyetembe. Vannak nálunk sokkal értelmesebb lények, ezt meg teljesen feleslegesen tette ki az illető ugyanis aki hisz az úgyis hinni fog aki meg nem az meg nem és kész . Billy Meier (mert nem "Bill" legalább utánna kellett volna nézni rendesen) hitt ezekbe a dolgokba hát szíve joga ha nem tetszik akkor meg az mindenkinek a saját maga baja de még mindíg értelmesebb lehetett mint a mai IQ light-os hülyegyerekek a videójátékaikkal meg a szar sorozataikkal stb.. Ennyit erről!

      Törlés
  2. Na és ezek a videok????
    Kinek van ennyi ideje????

    http://www.youtube.com/results?search_query=plej%C3%A1dok

    VálaszTörlés