2012. június 19., kedd

Üdvözlés

Ezt a blogot azért indítottuk, mert bosszantóan sok sületlenség kering az interneten "Ezotéria" címszó alatt. Ha manapság bárki, bármilyen megmagyarázhatatlan dolgot kitalál, ami igazolhatatlan, jól hangzik és ne adj Isten még az egónkat is simogatja, rögtön becsomagolja azt ezoterikus csoda fátyolba, hogy jobban értékesíthetővé váljon.

Napjainkban sajnos az ezoteria nem más, mint egy univerzális csomagolópapír, ami mindent eladhatóvá tesz. Lealacsonyították üzleti fogássá, és kellően beburkolták jótékony lila ködbe, amivel könnyen meg lehet vezetni a szellemi tudományok iránt érdeklődő olvasókat.

A Mantra Szabadegyetem 20 éve vezető szerepet tölt be a hazai ezoterikus tudományok oktatásában. Ennél fogva úgy döntött, hogy tiszta vizet önt az érdeklődők poharába és lerántja a leplet néhány ezoterikusnak hitt, esetleg még tudományosnak be is állított sületlenségről.

Célunk ezen bloggal az, hogy megmutassuk mi tartozik valóban a spiritualitás, és az ezoterikus tudományok közé úgy, hogy közben hangsúlyosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy mi az ami csupán az emberi hiszékenység mellékterméke!

Kellemes időtöltést kívánunk!

5 megjegyzés: